Charliee Lek


 

 Jag heter Charliee Lek och det är alltså jag som ligger bakom denna healingform. Jag har arbetat i många år med människor där jag har använt mig av olika sorters tekniker och verktyg för att närma mig klientens innersta kärna där lösningen på problemet finns. Jag kan erbjuda Plushealingbehandling, coaching, numerologi, astrologi, tarot och vägledning från min högsta kanal.

 

 Jag har arbetat länge med mig själv i personlig utveckling, lossat på många känslomässiga knutar, gått tillbaka till tidigare liv, via barndomen, rensat och renat i min gudomliga kanal.

 

 Jag arbetar med att stärka självkänsla, självbild, självförtroende, känslomässigt ansvar och integritet.

Jag arbetar med att lossa undertryckta känslor och präglingar. En undertryckt känsla eller en blockering är en gammal känsla som vi inte har känt fullt ut, därför sitter den kvar i kroppen och skapar en blockering i energiflödet, både innanför i kroppen men också på utsidan, i det verkliga livet.

 

En prägling är en kollektiv undertryckt känsla som vi är många som bär på tillsammans, i vårt undermedvetna. Som hindrar oss från att använda hela vår potential och nå våra mål. Jag tror att alla människor, oavsett var vi befinner oss, har möjlighet att förverkliga sina drömmar, lösa sina problem och känna kärlek, glädje och lycka. Jag älskar det kreativa mötet med människor där kunskaper och erfarenheter delas och insikter växer fram i den flödande energin.

 Det är en stor glädje och ära för mig att få arbeta med detta som är mitt livs högsta syfte, tillsammans med min mästare, Kristus Maitreya, ljuset och kärlekens tjänare.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 Plushealing.se  All rights reserved

Ring mig för healing, vägledning, coaching, tarot och/eller astrologi. 1 timme 900kr, 30min 500kr

Jag arbetar också med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, Maria Magdalena inkarnationen, den heliga graalen och den sanna sexualiteten. Jag anordnar resor till Maria Magdalena grottan i Frankrike och workshops med Maria Magdalena energin. Se under fliken kalendariet.


 

Du kan kombinera healing/medial vägledning/coaching/tarot, numerologi och astrologi. Vad som helst är möjligt, vilken kombination du än väljer så handlar det om att plocka fram de redskap som gynnar dig i den process du befinner dig i just nu.


En behandling och session hos mig kostar 900kr/timme. 500kr 30 min.Ring eller meila mig för tidsbokning: 070-772 88 08 plushealing@hotmail.com


Jag spritar mig själv, handtag, ledstänger efter varje klient och vi sitter på avstånd som känns bra för oss under sessionen. Den personliga utvecklingen fortsätter, kanske ännu mer än förut, jag använder mig av Tarot och astrologi som verktyg, men jag behöver det inte, det går lika bra att få coaching, vägledning från min kanal. Jag ger också sessioner via Skype, Messenger och Whats app.