Charliee Lek

 Jag heter Charliee Lek och det är jag som ligger bakom denna healingform. Jag har arbetat i många år med människor och jag har använt mig av olika sorters tekniker och verktyg för att klienten skall komma i djupare kontakt med sig själv. Jag erbjuder Plushealing, tarot, coaching, astrologi och vägledning från min högsta kanal.

 

 Jag har arbetat med personlig utveckling under många år och jag har gått tillbaka till tidigare liv, via barndomen, rensat och renat i min kanal.

 

 Jag arbetar med att stärka självkänsla, självbild, självförtroende, känslomässigt ansvar och integritet.

Jag arbetar med att lossa undertryckta känslor och präglingar. En undertryckt känsla eller en blockering är en gammal känsla som vi inte har känt fullt ut, därför sitter den kvar i kroppen och hämmar energiflödet, både i kroppen men också på utsidan, i det verkliga livet.

 

En prägling är en kollektiv undertryckt känsla som vi är många som bär på tillsammans, i vårt undermedvetna. Som hindrar oss från att använda hela vår potential.

Jag tror att alla människor, oavsett var vi befinner oss, har möjlighet att förverkliga våra drömmar, lösa våra problem och känna kärlek, glädje och lycka.

Jag älskar det kreativa mötet med människor där kunskaper och erfarenheter delas och insikter växer fram.

 Det är en stor glädje och ära för mig att få arbeta med detta som är mitt livs högsta syfte, tillsammans med min mästare, Kristus Maitreya, ljuset och kärlekens tjänare.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 Plushealing.se  All rights reserved


 

Ring mig för healing, vägledning, coaching, tarot och/eller astrologi. 1 timme 900kr, 30min 500kr

Jag arbetar också med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, Maria Magdalena inkarnationen, den heliga graalen och den sanna sexualiteten. Jag anordnar resor till Maria Magdalena grottan i Frankrike och workshops med Maria Magdalena energin. Klicka på kalendariet.


Du kan kombinera healing/medial vägledning/coaching/tarot, och astrologi. Vad som helst är möjligt, vilken kombination du än väljer så handlar det om att plocka fram de redskap som gynnar dig i den process du befinner dig i just nu.


En behandling och session hos mig kostar 900kr/timme. 500kr 30 min.


Ring eller meila mig för tidsbokning: 070-772 88 08 plushealing@hotmail.com


Den personliga utvecklingen fortsätter, kanske ännu mer än förut, jag använder mig av Tarot och astrologi som verktyg, men jag behöver det inte, det går lika bra att få coaching, vägledning från min kanal. Jag ger också sessioner via Skype, Messenger och Whats app.