Mina böcker

 

Den sanna sexualiteten handlar om sexualiteten som kommer inifrån då vi slutar ta ansvar för alla andra och endast tar ansvar för våra egna känslor och vår egen inre röst.

Den handlar om den feminina sexuella kanalen som går rakt ner genom materien och som återkopplar oss med Moder jord.

 

Boken handlar om hur vi väcker vår sexuella energi, hur vi kommer kontakt med Maria Magdalena energin och ser till att den sexuella och andliga energin flödar fritt mellan rot-navel och hjärtchakra. Boken beskriver hur vi kan uppleva hjärt- och själsorgasm, och hur vi kan dra till oss en kärlekspartner.

 

Del två i boken handlar om präglingar. Det sitter många präglingar, kollektiva undertryckta känslor, i oss kvinnor från det långvariga förtrycket, som skapar vår framtid i större utsträckning än vad vi egentligen vill.

 

Det finns till exempel en prägling i många kvinnors undermedvetna som säger att mannen är mer värd, hon tänker inte så men i hennes undermedvetna finns denna tanke fortfarande kvar. En annan prägling säger att hon skall ta ansvar för mannens sexualitet, detta inre "förtryck" hindrar henne många gånger från att nå sin sexuella källa och kontakt med Moder jord.

 

Läs mer i boken och om hur du skall arbeta för att befria dig från de undertryckta känslorna och från präglingarna.

 

Kostnad 200kr + 55kr för frakt och porto

 

 

Sägnen säger att Maria Magdalena dog i Maximins armar. Hennes reliker finns bevarade i en basilika från 1200-talet som ligger i St:Maximin la Sainte Baume. Vid infarten till staden står det: 

 

”Välkommen till kristenhetens tredje viktigaste grav.”

 

 

Maria Magdalena och Maximin är en fristående fortsättning på ”Maria Magdalena medvetandet.”

 

Vi får följa Maria Magdalena och hennes själssystrar som flydde till Syrien efter Jesus korsfästelse, och därefter vidare till Provence, Frankrike. Vi får följa deras äventyr och personliga utveckling, deras kärleksrelationer och hängivelsen att sprida Kristus ljus och kärlek. 

 

 

Charliee tar oss med på en svindlade resa i det andliga kollektiva medvetandet, hon skriver om Kristus medvetandet, Maria Magdalena medvetandet, det inre giftermålet, den sanna sexualiteten och den heliga graalen.

 

Kostnad 200kr + 55kr för frakt.   

 

 

 

 

        MARIA MAGDALENA MEDVETANDET

 

 

 

Jag blev vägledd av min mästare att skriva en bok om Rebecca, Maria Magdalena och de andra systrarna. Rebecca och Maria Magdalena var nära vänner och lärjungar till Jesus Kristus. De fortsatte att missionera och sprida ljus och kärlek efter Jesus död. Deras budskap är lika viktiga idag, de predikade om den kvinnliga frigörelsen, den sanna sexualiteten och den heliga graalen.                               

Charliee beskriver i boken vad Maria Magdalena medvetandet är för någonting, hon presenterar de kvinnliga lärjungarna och hon delar med sig av sina minnen från Maria Magdalena inkarnationen.                               

 

Boken är skriven i romanform och handlar om systrarnas, och Lazarus, resa över havet, från Syrien till Frankrike. Den handlar om Maria Magdalena och Jesus dotter Sara, om Maria Magdalenas svåra tid efter korsfästelsen. Boken handlar om hopp, tro och överlevnad, om det nya landet och om de barn som Maria Magdalena var tvungen att lämna bakom sig. Boken handlar om återföreningen två tusen år senare, och om Guds plan.   

 

Läs mer om den spännande resan och om sammankomsten i Maria Magdalena grottan.

 

Kostnad 200kr + 55kr för frakt och porto.

    

 

plushealing@hotmail.com 

070-772 88 08  

Copyright © 2023 Plushealing.se  All rights reserved