Kalendarium


 Jag använder mig av Tarot och astrologi som verktyg, men jag behöver det inte, det går lika bra att få coaching, vägledning från min kanal. Jag ger också sessioner via Skype, Zoom, Messenger och Whats app. 


Maria Magdalena kväll på Vattumannen. Med Charliee Lek 19 juni kl:18-20. Tillsammans öppnar vi oss för Maria Magdalena och tar emot hennes ljus och kärlek. Många är vi som har en relation med Maria Magdalena och hon helar många aspekter i oss. Charliee som har skrivit flera romaner om Maria Magdalena inleder kvällen med att berätta lite om sin väg. Hur kan vi våga stå i vår högsta sanning? Vi öppnar oss för Maria Magdalena och Rosen energin, energin från Frankrike och jordens hjärta som förenar himmel med hav. Vi tar emot energi och ber om att få släppa det som står i vägen för oss i nuläget.


Nästa Plushealingutbildning startar den 15+16 juni och 24+25 augusti -24.  

Kostnad 15000kr för 5 kurshelger och ett personligt möte med kursledaren. Fler datum bestäms under resans gång, kan du inte närvara på en kurshelg tar du igen det när du kan. Läs mer om utbildningen under fliken plushealingutbildning.


Resa till Maria Magdalena grottan i södra Frankrike sept/okt 2024, 4 nätter torsdag-måndag. Vi bor på ett kloster från 1200-talet som är ombyggt till hotell och ligger vägg i vägg med Maria Magdalena kyrkan, (också från 1200-talet.) Vi gör en heldags utflykt till Maria Magdalena grottan, vi mediterar och möter oss själva, i denna heliga och feminina omgivning. Vi tar flyget till Marseille och därifrån tar vi bussen till den lilla byn St Maximim la Sainte Baume. Där söker vi kontakt med den heliga graalen, som finns inom oss alla.

Vi delar eller bor i enskilda rum när det är dags att dra sig tillbaka, hela området vibrerar av Maria Magdalena energin. Kostnad: 15000svkr. I det ingår flygbiljet tor, del i dubbelrum, vägledning, coaching, meditationer och guidning. Alla måltider tillkommer. Max 10 personer.  Du kan få resan billigare genom att betala 9000kr och sedan beställa/köpa flygbiljett på egen hand. Jag kan rekommendera flygbolag och tid som passar. Du får vägbeskrivning till hotellet av mig, det går en buss från Marseille flygplats som tar 1 timme.


 

 Jag tar emot klienter på Kroppsterapicenter och Vattumannen. Ring eller meila: plushealing@hotmail.com  070-772 88 08 för info, anmälan och tidsbokning


.

 

 

 

plushealing@hotmail.com

070-772 88 08 Copyright © 2024 Plushealing.se  All rights reserved Charliee Lek  

Ring Charliee för healing, coaching, vägledning, tarot och/eller astrologi:

070-772 88 08

Aktuella kurser, workshops och seanser:Släppa taget-helg 15+16 juni och/eller 24+25 augusti -24, Stockholm.  


Vi frigör oss från gamla mönster och präglingar för att hitta vår egen sanning, inre röst och vilja. Vi går tillbaka i tiden, möter oss själva och våra förfäder, släpper taget om det som inte längre gynnar oss.

Vi möter trauman och känslor från barndom och tidigare liv.

Vi går in i det kollektiva medvetandet, helar vårt DNA från programmeringar för att kunna vara i sanningen, stå för den, leva fullt ut, skapa det liv och samhälle vi vill ha. Vi helar den feminina och maskulina delen av oss och släpper de känslor som ligger i vägen för vår inre balans.

Vi helar oss från kollektiva och personliga minnen, släpper taget om falska föreställningar, och vi kan blomma, älska och slå ut, som den Gud/Gudinna vi är.


Kvinnan och mannens historia har satt sina spår och det förtryck som startades för tusentals år sedan finns fortfarande kvar som minnen i vårt undermedvetna. T.ex. häxbränningen finns kvar som minnen och hindraren del av oss att göra det vi innerst inne vill, tala utifrån hjärtat,ta vår plats och vara synliga. Vi renar oss från kollektiva minnen och i processen kan ocksåindividuella trauman släppa.


Övningar:


Vägledda meditationer för att släppa blockeringar, undertryckta känslor, vi mediterar på Modern och går tillbaka i släktleden. Sedan gör vi samma sak med Fadern. Kanske kommer vi i kontakt med händelser som påverkat oss starkt i barndom och/eller tidigare liv. Vägledd meditation för att släppa undertryckta känslor, kollektiva och personliga upplevelser som hämmar och blockerar oss.

Även andra övningar förekommer, såsom healing och delning i grupp.


För män och kvinnor.

Medtag Yogamatta eller annat liggunderlag, kudde och filt. Kostnad 2500kr.


Jag har skrivit horoskop i dagarna och det finns inget mer magiskt än då stjärntecknen och planeterna börjar tala. När kartan visar vilka egenskaper, kvalitéer och konstellationer som jag skall lyfta, vad säger Jupiter, Neptunus och Merkurius? Och som en konstnär betraktar jag verket/horoskopet, allteftersom det växer fram. Jag arbetar både med den traditionella och den esoteriska astrologin, jag följer flödet och min intuition. Du kan välja mellan årshoroskop, 3 st A4 sidor, 1800kr, och födelsehoroskop, 4 st A4 sidor, där ungefär en sida ägnas åt det kommande året. Kostnad 2200kr. Födelsehoroskopet beskriver stjärnhimlen som den såg ut när vi föddes, det berättar om våra talanger, kvaliteter förutsättningar, styrkor och utmaningar. Vår potential för att växa. Horoskopet ger oss inspiration och väcker vår lust och kreativitet.


Årshoroskopet fokuserar på 2024/25, hur kommer stjärnhimlen se ut och vilka planeter påverkas jag av. Låt stjärnorna tala och inspirera.


Jag gör också någonting som kallas för drakoniskt horoskop, det speglar din själ och din livsuppgift. Vi får ytterligare ett perspektiv på oss själva. Vi öppnar oss för mer djup och insikt.


Horoskopen är personligt tolkade och skrivna av mig, texterna skrivs inte ut från något program.